søndag den 24. februar 2008

International aften på Edmonds CC


Vi havde modtaget en invitation til at deltage i den 29. udgave af Edmonds Coomunity Colleges internationale aften. Betingelsen for at være med gratis var at vi skulle optræde med noget der karakteriserede Danmark. Vi endte med at ville opføre "Der er et yndigt land" kollektivt og nåede at øve 3-4 gange.
Aftenens program var skruet sammen, så alle lande der pt. var repræsenteret på EdCC lavede en forestilling - enten en dans, en sang eller et digt. Starten på ceremonien var at alle flag blev båret ind og hilst på af forsamlingen. Fra dansk side var Kenneth Christensen flagbærer iført landsholdstrøje og vikingehjelm. Jublen var stor da han blev præsenteret på scenen.

Efter adskillige kulturelle, etniske indslag blev det vores tur og vi sang alt hvad hjerte og lunge kunne bære og høstede stort bifald. Senere blev der mulighed for at snakke med andre udenlandske elever og skabe kontakter på tværs af landegrænserne.

Aftenen blev rundet af med kaffe, limonade og andet godt inden turen gik hjem til værtsfamilierne - nogle havde overværet arrangementet - og en velfortjent weekend.