onsdag den 2. marts 2011

I am number four - The I-MAX ExperinceFredag var dagen hvor eleverne fik tilbudt en tur til "The Big Screen". 21 elever tog imod tilbuddet, og kl. 19.10 kørte vi i den lejede shuttle bus ned mod centrum, direkte til "Pacific Science Center". Her ventede det 6 etagers høje I-MAX lærrede, der rangerer som det største i Seattle området. Størrelsen forstærkes af rummets udformning med sæderne placeret i en 45 graders hældning, der giver en stor højdeforskel fra top til bund.
I USA er de nummerede sæder stadig ikke opfundet, så det gjorde ikke noget, at vi ankom 30 min. før tid. Ventekøen var dog relativ lille og tiden blev brugt fornuftigt med toiletbesøg samt anskaffelse af forsyninger til oplevelsen.
Vi fik alle sæder helt i toppen af salen med det perfekte overblik klar til at gå igang. Lærredet er stort, men lyden følger fint trop og man skulle lige bruge et par sekundter til at kapere det massive lydtæppe.
Efter 1 time og 50 minutter med vilde effekter retfærdiggjort på det store lærrede var det slut. Undertegnede blev rigtig godt underholdt, og endnu engang skuffede I-MAX oplevelsen ikke, så se nu at få nu bygget de første af slagsen i Danmark!!!