mandag den 14. februar 2011

Vel ankommet til Seattle

Efter en lang og noget stresset rejse er vi alle nu fremme i Seattle. Vi var igennem min hidtil længste check ind i Kastrup lufthavn. Da flyet var overbooket fik vi et godt tilbud som tre elever og Jais straks tog imod. De skulle flyve direkte til Chicago og derfra til Seattle. Vi ville få 600 euro pr. person som vi kunne foretage os noget sjovt for her i Seattle. Da alle var checket ind skyndte vi os op til securety, her var selvfølgelig også kø. Inden alle var igennem måtte vi begynde at sende de elever der var igennem ned til gaten og bede dem sige at resten var på vej. Inden vi kom derned med de sidste elever stod der på skiltet at gaten var lukket men heldigvis kom alle med. Vores held at flyet var blevet forsinket med 25 min.... Inden alle var kommet i flyet, det blev kørt ud osv var vi omkring en time forsinket.

Det betød at da vi landede i Keflavik, skulle vi i småløb, videre til gaten til næste fly. Vi gik direkte ombord i flyet til Seattle. Vi landede sikkert i Seattle, hvor vi kom ret hurtigt gennem paskontrol, myndigheder og ud. Vi blev hentet i Shuffle busser der kørte os til North Seattle Community College. Her fik vi en kort introduktion om værtsfamilierne, forventninger og afhentning. Desuden hvad programmet ville byde på søndag.

Herefter blev eleverne kaldt frem som de skulle bo sammen og præsenteret for deres værtsfamilie. Derefter kørte de "hjem" til deres hjem for de næste 4 uger.
I dag skulle vi møde kl. 10 på NSCC for at tage på tur til down town Seattle. Eleverne startede bla. med en tur i Space needle. Imens kørte Kasper og jeg til lufthavnen og hentede de tre elever og Jais, der valgte en anden flyrute. De var også ramt af uheld på deres flytur. Flyselskabet vurderede at de ikke kunne nå det fly de skulle videre med fra Chicago, så de blev slettet fra den planlagte afgang og sat på den næste.... næste dag! De fik en gratis overnatning på hotel Hilton Chicago.
Da de var hentet kørte vi op for at mødes med resten af gruppen. Vi var nu nået til Ride the Duck i programmet.

Det er en tur i en amibiebil. Chaufføren tager os i højere end højt humør gennem Seattle. Med humor, råb og med højt musik får vi fortalt historien om branden i Seattle, de første Starbucks, set hotellet hvor Elvis boede da han kom hertil osv.

Vi slutter af med en sejltur hvor vi ser huset der er med i Sleeples in Seattle og ser skyline fra vandsiden.
Tilbage efter en underholdende tur fortsætter vi til Experience Music projekt, hvor alle der er interesseret i rock musik, bla. vil se orginale guitarer fra Jimi Hendrix.


Nogle elever viser at de har et skjult musisk talent og morer sig ved et rytmebord.