onsdag den 11. marts 2009

Besøg hos Bill Gates og hos DigiPen

Dagen i dag startede som sædvanligt med nogle 'fritimer' fra 09:30 - 12:00 hvor os elever har en chance for at bygge på vores projekter i skolen, med Kasper Appel som en hjælpende hånd.
Vi er blevet placeret i et lokale i 'Beresford'-bygningen som den bliver kaldt, hvor vi har fået et lokale i stueetagen. I dette tilfælde er deres trådløse router placeret på 3. sal, dvs. at vi har intet internet i stueetagen. Dette bliver hurtigt til en masse renden, når elever skal op på 3. sal hver gang at de mangler referencer el.lign.
Kl. 13:00 når spisepausen er forbi, har vi dog efterfulgt skaffet os et lokale på 3. sal, til resten af dagen. Dette er også tidspunket at vores underviser, Tito Pagan møder og underviser os frem til kl. 17:00.

I dag har vi været på virksomhedsbesøg og har derfor ikke haft undervisning. Dog slap vi ikke for Tito, for han mødte også op for at komme på virksomhedsbesøg, dog bare på sin harley.

Turen gik først til 'Microsoft Visitor Center' hvor vi var inde og se det nyeste 'lir' fra deres produktioner i bl.a. computerspil og mobiltelefoner. Deres udstilling var ikke særlig stor, så i løbet af en halv time var vi færdige med at trykke på knapper, og så skulle vi ud til bussen, og videre mod DigiPen. Vi var ret skuffede over dette besøg, for vi troede at vi skulle ind og se deres spilproduktion m.m.


Turen fortsatte så til DigiPen. En skole som også har computer-grafik som udgangspunkt. Personligt glædede jeg mig rigtig meget til dette besøg da det kunne være sjovt at sammenligne vores '3d-evner' med studenterne fra DigiPen... Sådan kom det bare ikke lige til at gå. Vi blev taget pænt imod af en af de ansatte som så fortalte kort om skolen, og derefter fortalte om ret irrelevante ting mh. til vores besøg.
Efter en halv times prædiken blev vi så løsladt på gangen og fik lov at studere deres billeder på væggen i 15 minutter, hvorefter at vores tur så gik hjemad.