søndag den 1. marts 2009

Livtegn nr. 2

Halløjsa forældre, campus folk og andre interesseret eksistenser...

Nu er den første uge snart gået og vi er alle kommet over de værste forvirringer og problemer med værtsfamilier, busplaner og ikke mindst COMPUTERE.
Forresten Tito vores underviser... SUPER FED! Altid frisk på at smide sig ned på gulvet og lege død eller kaste sig rundt i lokalet, brøle eller hvad det nu kræves for at illustrere hvad der får en karakter til at virker overbevisnende.
Igår aftens, fredag aften, var det "International Night". Her var der mange rigtig flotte numre. Studerende fra lande som Japan, Kina, Korea, Filipinerne og Afrika dansede, sang og læste digte fra deres hjemland. Alle var i matchende tøj eller smarte udklædninger og det var tydeligt at alle havde øvet sig på deres nummer i meeeeeeget lang tid. Eller det vil sige... alle bortset fra OS. Vi stillede os larmede op på scenen (nogen iklædte MEGET grimme vikingehjemle) og skrålede vores nationalsang, fyrede den af og forlod scenen med et "...og dem som vi ikke kender dem skåler vi med!". Vi tog hjem den aften kendt som "The Crazy Danes". (Så snart klippet kommer på youtube skal i nok få et link :P)
(Lige et par billeder fra vores rundtur i Downtown Vancouver)


Imorges tog vi toget til Canada. Her tager vi os en lille friweekend hvor programmet står på ren HYGGE! Vi er lige kommet tilbage til hotellet efter en fed biograftur med valgfri film (på skolens regning :P). Her blev der set PUSH , Taken og Street Fighter.


BONUS INFO...!

Studietur er kendt for at bringe de studerende tættere sammen. Og her kan i så se hvad der kommer ud af det... Jaaa... nogen gange må man jo ta' hvad man kan få. :D

(Det er hvad der sker når der kun er 3 tøser og 24 hankøns væsner) <3

HyggeHejsa og PåGensyn til i hører fra mig igen (skal nok prøve at holde jer opdateret)