fredag den 13. marts 2009

Monolith Productions

Dagen i dag har været en rigtig spændende i dag. Vi har været på virksomhedsbesøg hos Monolith Productions, hvor vi har været på en rigtig fed rundvisning i hele deres firma og har været med til at spilteste et nyt spil de er i gang med at udvikle. Det skal siges at det er anden gang at vi er på besøg hos Monolith, og det er fordi at vi var blevet tidspresset den første gang at vi var der, og så var det ikke os alle som nåede at se det hele.

Da vi ankom til Monolith fik vi udleveret en kontrakt hver som der skulle skrives under på. Kontrakten bestod i at vi har tavshedspligt om deres kommende spil.
Da vi kom indenfor, blev der spiltestet og der blev givet rundtur i firmaet. Jeg synes selv at det var superfedt at være med til at spilteste deres kommende spil og give en masse konstruktivt kritik. De fortalte os at de tager vores idéer meget seriøse, og det er ret fedt at tænke på at vi kan have indflydelse på deres kommende spil.
Rundturen hos Monolith var også en rigtig fed oplevelse. Vi var rundt og snakke med mange af de ansatte bl.a. koncept-artisterne som mange af os elever fandt meget fascinerende.

Den kommende weekend ser ud til at blive rigtig hyggelig, for i morgen har Vibeke og Kasper arrangeret en frivillig tur til 'Cafe Rock' som de fleste elever har valgt at deltage til.
På lørdag skal vi have dankortet med, for turen går til en stor outlet hvor der er rig mulighed for at shoppe en masse billigt tøj.
På søndag bliver der muligvis arrangeret en skitur, (som Michaels værts-familie vil stå for) alt efter om der er transportmuligheder til de deltagene elever.