mandag den 22. marts 2010

The journey to Emerald City ComiCon


Klokken er 10:00, søndag morgen d. 14 marts. En ordenlig bunke elever står samlet på Lynnwood transit center og venter på bussen som skal føre os til Washington State Convention Center, Seattle WA.
Efter ca 40 minutter i bus bliver vi med nød og næppe sat af på et hjørne og skal derfra selv finde vores vej til Convention Centeret. Efter at have gået op og ned af Seattle's utrolig stejle veje finder vi langt om længe hovede indgangen. Der bliver købt billetter til alle, men mens vi venter vælter det ind med folk i udklædninger fra diverse tegneserier og det mindede mest af alt om fastelavn for voksne.


Vi starter vores eget adventure da gruppen splittes op i en masse små grupper og folk går hver til sit for at udforske ComiCon 2010. Efter at være gået rundt i 20 - 30 minutters tid støder vi på en af de mere interessante folk som gæstede ComiCon 2010, nemlig "Hulk'en" ham selv :) og vi fik da også taget nogle billeder af Kasper ved siden af Hulk'en som sidder og skriver autografer til diverse fan's.


En anden person du nok kender, gæstede også ComiCon 2010, nemlig selveste Leonard Nimoy, også kaldet "Spock" fra Star Trek.

Alt i alt vil jeg sige det var en hyggelig tur med en masse spændene mennesker så vil da foreslå at hvis man nogle sinde er på de kanter så tager man et smut forbi ComiCon, det var bestemt oplevelsen værd.