fredag den 5. marts 2010

Trange kår i store USA

Vi får lov at opleve forskellige lokaler på Edmonds Community College. Det lokale vi skulle være i fra start torsdag morgen var måske ikke noget at prale af. Der var ikke umiddelbart plads til alle, ikke borde nok, ikke stole nok. Lokalet var indrettet til 20 personer og vi er 38! En medarbejder fra ISS ventede uden for lokalet, da vi mødte og sagde at der var ekstra stole i et tilstødende lokale men ingen borde.

På kort tid fik vi omrokeret, hentet cafeborde fra et opholdsrum udenfor lokalet og stole, så alle elever kunne få en arbejdsplads, nu kunne eleverne arbejde også selvom de skulle sidde tæt.
Vi har en gruppe på 35 elever med, der opfører sig exemplariske, de er høflige, kommer til tiden, arbejder koncentreret og er meget positive. Eleverne skal have ros, nu har vi snart været her en uge. Reglen er at alle lokaler vi er i, skal efterlades totalt opryddet. Hvis de ikke bliver det må vi ikke have kaffe, sodavand, slik og mad med ind i lokalerne. Hver dag er lokalerne efterladte som vi modtog dem og det er eleverne der selv sørger for det. Der er ingen brok, heller ikke over små lokaler, alle accepterer og vil have det bedste ud af dette ophold i USA.