onsdag den 3. marts 2010

Seattle tour

I dag skulle vi på tur til Seattle. Vi blev kørt i bus fra Edmonds Community College. Vi blev sat af ved Space Needle og var lige inde og vende i Seattle Center House og se noget af experience music project. Herefter skulle vi på tur med ride the Duck. Det var ren show time. Vores Captain - Roman Free var et ren festfyrværkeri. Med højt humør fortalte han om Seattles historie mens vi i 1½ time kørte rundt i byen og ud at sejle på Lake Union. Hans historie blev krydret med hurtige kommentarer og højt musik, hvortil vi enten skulle råbe, synge eller danse. For at gøre det hele mere virkeligt skiftede Captain Roman hat flere gange under turen for at kostumen skulle passe til historien.Billeder taget mens vi sejlede på Lake Union på Ride the Duck turen. Solen er ikke fremme i dag, men heldigvis er det tørvejr. Dagen startede ellers med lidt regn.


Det første billede af skyline ses Space Needle yderst i højre side.
På det andet billede er Jens trukket op foran og skal synge for os.


Vi spiste frokost på The Old Spaghetti Factory. Laurits var så sød at sørge for at vi i morgen får solen at se igen. Udover hans egen portion - spiste han alle rester!


Da desserten kom ind fik Laurits også Kims is, men måtte give op. Den skulle selvfølgelig ikke gå til spilde, så den spiste Martin Jønck!


Efter frokost blev vi kørt til Public Market Center, hvor vi fik et par timer til at gå rundt og kigge i.