tirsdag den 23. marts 2010

The Secrets of MonolithDagen er Tirsdag, datoen er d. 16 og alle i klassen ved dermed at det er FIRMA BESØG! som jo for de fleste har været et af højdepunkterne på turen, nemlig at komme ud og se hvordan de store firmaer arbejder med tingene. I denne omgang stod den på rundtur og test gaming hos firmaet Monolith som bla. står bag titler som Alien Vs Predator 2 og F.E.A.R 1 - 2.


Turen startede på Edmons Community College hvor dyret selv(vores allesammens yndlings bus, også kaldet Chinook) stod og ventede på os. Efter at være sadlet ombord på "Chinook", gik turen så mod Monolith. Efter godt og vel 30 - 45 minutters kørsel ankom vil destinationen som bekendt ligger i en lille del af Seattle også kaldet Kirkland.


Da vi er blevet sluset indenfor og har ventet i en 20 minutters tid kommer der en gut ned og beder os om at skrive vores T-shirt størrelse ned da Monolith har været så flinke at gøre nogle t-shirts klar til deres danske besøgende.Endelig indenfor hos Monolith og det ser lovende ud.
Deres lobby er det eneste af deres afdeling der ikke er picture free zone så det er desværre også det eneste folk ude fra kommer til at se. Men ikke desto mindre, bliver vi splittet op i to grupper, nemlig en gruppe til at teste en af Monolith's upcoming titler og den anden halvdel til rundtur.

Rundturen var en utrolig spændene oplevelse og da der først kom gang i spørgsmålene kørte det ellers der ud af og vi blev kørt igennem alle deres afdelinger, hvor vi så stort set alle aspekter af computer grafik og hvad processen for et computer spil egentlig er.


Alt i alt må jeg sige at det var en super oplevelse at komme så tæt på og få lov at snuse til branchen og hvad der nu følger med.

Imorgen går turen så til Monolith igen, hvor grupperne bytter roller, så lad os nu se hvad det byder på :).